2024.05.15.

Nagyon jó ajánlatot találtunk egy pünkösdi kiruccanáshoz! Budapesttől körülbelül 6 órányi autóútra található Tisno, ahol a négycsillagos Hotel Borovnikban kevesebb mint 28 ezer forintba kerül 2 fő részére 1 éjszaka félpanziós ellátással.

Tisno

Na, de mit lehet itt csinálni május végén? Napozzatok és sétáljatok nagyokat a tengerparton, könnyen lehet, hogy strandolni is tudtok már egyet. Fedezzétek fel a Murter-sziget természetvédelmi területeit, autózzatok át a közeli Vodicébe és Sibenikbe, amelyek az ország legszebb városai közé tartoznak, valamint fedezzétek fel a közeli Krka Nemzeti Parkot! Vagy csak lazuljatok a szálloda pezsgőfürdőjében és szaunájában(sajnos, ezek használata fizetős).

Ugye, hogy meg is van a program erre a néhány napra?

A Hotel Borovnik szobái.

Példa dátum: május 25-29.(csütörtök-hétfő)

Szállás: 2 főnek 4 éjszaka félpanziós ellátással 108.751 Ft. Foglalás ITT.

(borítókép)

Ne maradj le egyetlen ajánlatunkról sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Figyelem! A közzétett ajánlataink a megosztás pillanatában érvényesek, előfordulhat, hogy a közzététel után néhány perccel elfogynak az olcsó repülőjegyek/szállások. A Filléres Utak weboldal csak a legjobb utazási ajánlatokat gyűjti össze és tippeket ad, az ajánlatok lefoglalásában nem tud segítséget nyújtani, valamint azokkal kapcsolatosan felelősséget vállalni. Error fare ajánlatok esetén érdemes a foglalás után néhány napot várni, hogy a légitársaság vagy a szálláshely nem akarja-e törölni a foglalást.

Mindenkinek kellemes utazást kívánunk!